— Ti poeng er mye, ja, sier Olsen.

Tabellsituasjonen bekymrer han, men likevel nekter han å tro at Rosenborg er ute av gullkampen for godt. I fjor manglet han noen få kamper på å bli seriemester med trønderne. Nå kan det glippe igjen.

- Vikar

— Det er ennå en mulighet. Men hver eneste kamp er som en seriefinale for oss, sier indreløperen som vikarierte til bestått i skadefraværet til Ørjan Berg.

— Jeg ser på meg selv som en klar vikar. Hvor jeg spiller når Ørjan kommer tilbake, det får vi se. Det viktigste er lagets beste, sier banens bestemann mot Viking.

Å bli kåret til lagets bestemann setter han pris på, men han likte ikke å skuffe de mer enn 15 000 tilskuerne som var møtt opp på Lerkendal.

Flyten borte

At Rosenborg ligger på sjetteplass etter 14 spilte kamper, er ikke helt slik han hadde tenkt seg sin andre sesong i RBK-trøya.

— Jeg er aldri fornøyd når vi taper. Vi har nok sjanser, men vi greide ikke å få det første målet. Hvis vi hadde redusert, tror jeg kampen ville ha blitt annerledes, sier Odd Inge Olsen.

— Hvorfor scorer dere ikke?

— Jeg tror det blir litt psykisk når vi mislykkes gang på gang. Vi hadde fin flyt før ferien, nå etter oppholdet føles det som om vi må begynne på nytt, sier han.