NADDERUD: Etter 2-1 borte mot Stabæk mener Strømsgodset-trener Ronny Deila at laget hans kan holde ut sesongen og vinne serien.

— Vi har som mål å komme oss ut i Europa igjen og fokuserer på å bli bedre hele tiden. Nå har vi mye kvalitet og god konkurranse i laget og kommer til å kjøre på videre. Så får vi se i slutten av november hva som har skjedd, sier Deila.

- Får vi maksimalt ut av det vi driver med har vi en god sjanse til å vinne serien, sier han videre.

Mer å gå på

Kaptein Alexander Aas var lite fornøyd med måten laget hans gjennomførte kampen på, til tross for at det ble tre nye poeng.

— Vi har mye mer å gå på. Dette var ikke vår beste kamp. Vi gir fra oss ballen for mye og slipper Stabæk inn i kampen da vi burde ha punktert den. Men vi er med der oppe og nå skal vi konsentrere oss om å utvikle oss videre før neste kamp, sier Strømsgodset-kaptein Alexander Aas.

Fortjent

Trener Deila påpekte derimot at riktig lag vant, selv om Aas var noe misfornøyd med gjennomføringen.

— Det var en fortjent seier, og selv om vi slet litt med å få uttelling viste vi at vi takler å lede serien, sier Strømsgodset-treneren.

Han får støtte av Peter Kovacs, som satte inn Godsets andre mål i kampen.

- Det var litt vanskelig å spille på det lange gresset, men vi jobbet hardt og tok en perfekt seier på bortebane, sier målscorer Kovacs.