Manchester United kunne langt på vei sikre seg billett til Champions League, men med 0-1-tap hjemme mot West Bromwich lever spenningen ennå.

Det var en kamp hvor det så ut som om Louis van Gaals mannskap kunne spilt i et døgn uten å få uttelling.

– Vi visste at de kom til å parkere bussen, og det må vi takle. I annen omgang hadde vi nok sjanser til å vinne, sa nederlenderen etter kampen.

Av mange store sjanser vertene fikk misbrukte Robin van Persie den største da han fikk sjansen fra straffemerket etter 73 minutter. Straffesparket fikk vertene da Saido Berahino handset i feltet. Dessverre for Van Persie gikk keeper Boaz Myhill til riktig side og reddet straffesparket.

— Skuffet

Mot slutten av kampen satte United inn et voldsomt press, men Myhill leverte glimrende redninger på forsøk fra Van Persie og innbytter Angel Di Maria.

– Spillerne er skuffet, det samme er manageren. Vi må se på hva vi ikke gjør godt nok for tiden, og på hva vi kan forbedre, sa van Gaal.

Seiersmålet kom på noe tilfeldig vis etter 63 minutter. Chris Brunt skjøt et frispark hardt mot muren, hvor medspiller Jonas Olsson ble truffet. Ballen fortsatte videre inn i mål, og svensken kunne juble for scoring.

Med tre kamper igjen å spille er Manchester United fire poeng foran Liverpool. Også Tottenham kan komme opp i samme avstand søndag. Manchester United så lenge ut til å være sikre på å ende blant de fire beste, men har nå tre kamper på rad uten poeng og scoringer.

For West Bromwich betyr seieren at laget nå i prinsippet har sikret plassen i Premier League, med sju poeng ned til nedrykk og mange lag mellom seg og nedrykkssonen.

– For å vinne her må du være organisert, tålmodig og heldig. Vi hadde nok av det i dag, sa manager Tony Pulis. (©NTB)