STAVANGER (Aftenbladet): — Det er alltid deilig å starte med oppkjøringen. I år blir det litt spesielt siden vi har så kort tid til seriestart, sier Kjell Jonevret og sikter til seriestarten som er 11-13. mars.

Det var en heller tynn Viking-tropp Jonevret og Ian Burchnall styrte over under tirsdagens trening. Claes Kronberg og Patrick Pedersen var de eneste nye spillerne som deltok på treningen.

I tillegg var prøvespiller Eirik Birkelund med på økten.

Borte var Karol Mets, som nå er på landslagsoppdrag med Estland, mens Zymer Bytyqi er skadet og André Danielsen sliter med en forkjølelse.

Viking-trener Kjell Jonevret. Foto: Pål Christensen

Derfor var det ikke mange etablerte spillere på årets første økt. Flere unggutter sørget likevel for at om lag 17 spillere deltok på økten.— Det var litt spesielt og litt skummelt å komme hit med så få spillere. Desember har vært en litt rolig måned der det ikke har skjedd så mye. Vi har masse som må gjøres i tiden fremover, sier Jonevret.

Nykommer Kronberg sliter litt med en skade og trente derfor alternativt i styrkerommet. Den tidligere Sarpsborg-spilleren hadde følgende å si om sin første Viking-trening:

— Viking er en bra og stor klubb, og jeg hadde ambisjoner om å prøve noe nytt og bedre enn Sarpsborg. Det blir spennende med et nytt sted, og jeg gleder meg til å komme i gang med treningen, sier Kronberg og legger til at han anser høyrebacken som sin beste posisjon.

Slik blir Viking-vinteren:

11. januar: Åpen trening i Randaberg Arena, presentasjon nye spillere etc kl 17-19. 29. januar: Viking-Vidar, Randaberg Arena kl. 18.30

5. februar: Start-Viking, Sørlandshallen kl. 17.00

10. februar: Viking-Bryne, Randaberg Arena kl. 18.30

14. februar: Viking-Haugesund, Randaberg Arena kl. 16.30

22. februar: Avreise treningsleir, Marbella, Spania

24./25. februar: Treningskamp Marbella, trolig internasjonal motstand

28./29. februar: Treningskamp Marbella, trolig internasjonal motstand

5. mars: Hjemreise fra Marbella, Spania

6. mars: Viking-Rosenborg, Viking Stadion, generalprøve

13. mars: 1. serierunde spilles denne helgen

20. mars: 2. serierunde spilles denne helgen

28. mars: Sandnes Ulf-Viking, Sandnes Stadion kl 18.00