TIL pause lå TIL under 0-3 hjemme mot Rosenborg. De fikk en verst tenkelig start på 2. omgang da trønderne gikk opp til 0-4, men TIL ga aldri opp og kjempet seg tilbake med to mål mot slutten.

– Vi gir ikke jobb, og det er jeg veldig godt fornøyd med. Jeg synes vi viser sterk moral, og så får det så være at vi fikk null poeng i dag , sier Høgmo.

For det ble en merkelig affære på Alfheim. TIL vant sjansestatistikken suverent, mens RBK vant overlegent i målprotokollen.

Les også:

– Offensivt er kampen veldig godkjent. Vi har fire sjanser før de scorer det første målet, og det åpnet veldig lovende, men så er det slik at mål avgjør fotballkamper, og av og til er fotballen slik. Rosenborg er supereffektive. Første scoringen skulle vi unngått, og tredje målet skulle vært annulert, men slik ble det ikke i dag , sier TIL-treneren.

Langt mer fornøyd kunne RBK-trener Erik Hamrén være.

– Vi spiller på en dårlig bange, under dårlige værfohold, mot et godt fotballag. Vi tapte 4-0 her i fjor, og fikk revansjert det, mot et tøft lag å spille mot, sier Hamrén.

– Var dette en av de tøffeste testene i år?

– Det er mange tøffe kamper i eliteserien, men bortekampen mot Tromsø vil alltid være en av de tøffeste, så jeg er godt fornøyd med tre poeng nå, sier RBK-treneren.