Fotball03.11.2012Foto: Colorsport/DigitalsportNORWAY ONLYFootball - 2012 / 2013 Championship - Burnley vs. Wolverhampton WanderersStåle Solbakken, Wolves manager at Turf Moor

LUTON — WOLVERHAMPTON 1-0:

Etter tre tap på rad i serien skulle Ståle Solbakken og Wolverhampton forsøke å rette opp inntrykket i FA-cupen. Isteden gikk laget på en solid smell.

For borte mot Luton, som ligger i Conference, tre hakk under Wolverhampton i ligasystemet, endte det i et nytt tap for et lag som virkelig stanger hodet mot veggen for tiden.

– Det er bare å beklage til supporterne, det er klart det er mye følelser etter et sånt nederlag. Vi visste det kom til å bli en tøff kamp på en vanskelig bane, men det er klart det sårer stoltheten å tape, sier Solbakken til tv2.no etter kampen.

- Burde ledet

Hjemmelaget var best før pause, men uten å få uttelling. Det fikk de derimot like etter at 2. omgang var sparket igang. Alex Lawless fikk tid til å stille inn siktet, og med en herlig volley sendte han ballen kontant i mål.

Wolverhampton forsøkte å svare, og satte inn et press etter ledermålet. Forsvarer Christophe Berra traff tverrliggeren. Men hverken han eller noen av de andre klarte å redde omkamp for ulvene.

– Vi skapte fem sjanser i første omgang og burde ledet, men når de scorer tidlig etter pause blir det en annen type kamp. De er veldig gode til å pakke inn boksen sin, vi har ikke spillertypene til å bryte dem ned og vi klarer ikke åpne dem opp med spill, forteller Solbakken.

Usikker om han har jobb neste uke

Wolverhampton ligger nå på en 18. plass i Championship og har tapt syv av de ti siste kampene.

– Det blir nok noen knallharde diskusjoner om min framtid. Jeg har presentert mine planer på kort og lang sikt, og blir veldig skuffa om jeg ikke får fortsette. Det har vært seks måneder med noen gode og noen dårlige perioder, men særlig den siste tida har vært dårlig, sier Solbakken..

– Vi får se om jeg er manager på fredag mot Blackburn, eller ikke, sier Solbakken.

Ifølge lokalavisens sportsjournalist, Tim Nash, koste Luton-fansen seg med Solbakkens ulykke.

— Du kommer til å få sparken i morgen, skrek Luton-fansen fra tribunen.

Så gjenstår det bare å se om de får rett. Tidligere i uka skal han ha fått fornyet tillit, samt grønt lys til å rydde opp i stallen.

Blackburn fortsetter derimot oppturen etter at Henning Berg ble sparket. Danny Murphy og Grant Hanley scoret målene da Bristol City ble slått. Dermed står Blackburn med tre seiere på tre kamper siden nordmannen måtte gå.