Det begynner å gå mot slutten for avslutningsturen vår her i Marbella i Spania. Selv om været har vært litt skiftende, så har det ikke lagt noen demper på hverken stemning eller gullfeiring. Det hadde seg sånn at vi bestemte oss for å bruke pengene som botsjefene har dratt inn på en avslutningstur.

Vi har hatt en eventyrlig sesong med the double og sterk innsats i CHL, men også veldig godt samhold, derfor passet det ypperlig å reise vekk sammen en siste gang før sommeren. Dessverre så kunne ikke alle være med, men 13 av oss satte kursen mot Spania.

Koser seg med Harald

En av de som ble med på turen er Harald. Du kjenner han kanskje bedre som "byttå", men nå som vi lært Harald bedre å kjenne (4 år på rad!) så har guttene på laget gått over til fornavn istedet (navnet Harald kommer selvfølgelig fra kong Harald, i og med at det står kongens premie på byttå og kong Harald Vs logo er på den så var Harald det åpenbare navnet).

Slik ser den ut, den berømte kongepokalen som ofte kalles "byttå" i hockeymiljøet - eller bare Harald blant venner. Foto: Kristian Jacobsen

Jeg vet ikke om det har vært så vanlig for Harald å få være med i så stor grad på gullfeiringer tidligere. I Oilers er ihvertfall Harald der det skjer. Han bader i poolen, smører seg med solkrem, går på shopping, og han var også med da vi trodde vi gikk inn på en bar, men som viste seg å være en strippeklubb.

Ingen fylletur

Selv om vi feirer vårt fjerde strake NM-gull, så var dette på ingen måte vært en fylletur. Vi har kost oss, men det har først og fremst vært en mulighet til å få roe ned og avslutte det som har vært en lang og hektisk sesong sammen.

I Stavanger Oilers har det vært vanlig at at hele byen deler gleden av å vinne, at spillere, tilskuere, sponsorer etc. feirer sammen, enten om det er på bankplassen eller på Hall Toll. Jeg liker det prinsippet, det er en gjennomføring av klubbens prinsipper om at alle som deler gleden med oilers skal få lov til å feire den sammen.

Samtidig så har jeg satt pris på å få lov til å bare være sammen med de som jeg har jobbet nærmest med og bare nyte gullet i et par dager. Sesongen i år har vært spesielt lang, og da var det deilig for noen slitne kropper og mentalt utladede hoder å få rømme til litt sol og varme, før vi omstiller oss og ser frem mot sommertrening og ny sesong.

Stolte

Avslutningskvelden her i Spania markerer også det aller siste som skjer i årets sesong. To gull og nestenavansement i CHL er noe vi skal være stolte av. Vi presterte på isen og har levert varene også her i Spania. Gjennom hele året har stemningen vært upåklagelig med unntak av da Joakim Hjelm kastet Anders Henriksen i badebassenget uten å vite at han hadde mobilen i lommen.

I skrivende stund står guttene og maser på at jeg må slutte å blogge og kle på meg. Joakim Hjelm har bursdag i dag, og vi skal ut og feire med en fin middag. Gratulerer med dagen, Jokke!

Vi avslutter med det, men følg med på Oilersbloggen rett over helgen, da blir det oppsummering av året som gikk!