Molde — Hødd 3-0

Tor Ole Skullerud var fornøyd etter kampen, og mener det var fint at flere spillere fikk 90 minutter. Blant annet fikk Thomas Kind Bendiksen og Fredrik Semb Berge for første gang fullføre en kamp i Molde-drakta.

— Det var viktig for flere av spillerne våre. Det er en stund siden noen av spillerne spilte 90 minutter. De hevet spillet sitt etter hvert som kampen gikk, og jeg synes det var veldig positivt. Vi har gjort mye bra i oppkjøringen, og jeg er veldig komfortabel med det vi skal ut å spille med når det nå blir alvor, sier Skullerud til Rbnett.

Kommer til å rullere

Hele ti moldespillere er for tiden bortreist med landslaget, og Skullerud vil ikke synse i en lagoppstilling mot Aalesund og seriestart. Molde møter Aalesund i treningskamp 30. mars.

— Det er umulig å si hvordan lagoppstillinga blir da. Jeg må først se formen til de som har vært borte når de kommer tilbake. Det er god konkurranse i laget, som er noe vi ønsker og noe vi har lagt opp til. Vi jakter ikke noen startellever. Vi kommer til å rullere og bruke mange spillere i løpet av sesongen.

Skadet Flo

Per Egil Flo, som spilte midtstopper, måtte forlate banen etter halvspilt førsteomgang. Da ble Daniel Berg Hestad satt som stopper i første omgang, mens Amidou Diop fylte posisjonen i andre omgang. Diop og Hestad fikk hver sin omgang til å spille på midten og få innkjøringen i sin vante posisjon.

— Det er for tidlig å si noe om Per Egil, men det virket ikke alvorlig, sier Tor Ole Skullerud.