KLEPP — VÅLERENGA 3-4:

Foran serieavslutningen håpet Klepp på tre poeng mot Vålerenga slik at laget kunne klatre opp til en 7. plass i årets Toppserie. Istedenfor ble det 3-4-tap mot Vålerenga, og da også Trondheims Ørna vant sin kamp, ble det bare en 9. plass på jærlaget.

– Vi har vært bedre enn i fjor, men dette var absolutt ikke den avslutningen vi ønsket på sesongen. Vi har bare oss selv å takke og akkurat nå er det veldig kjipt, forteller kaptein Gry Tofte Ims.

Klepp startet best og scoret det første målet, men så slo Vålerenga tilbake med to kjappe mål like etter.

– Det begynner bra, men så følger vi ikke helt med etter vår scoring og de får to kjappe. Vi må lære oss å ligge lavt og tett etter vi har scoret selv, men det klarer vi ikke i dag og da blir vi straffet, forklarer hun.

Klepp hentet inn ledelsen igjen og lå foran med 3-2 før Vålerenga nok en gang scoret to mål og gikk seirende av banen.

Selv ble Tofte Ims toppscorer denne sesongen med ti mål, et foran spiss Line Krogedal Smørsgård.

– Jeg hadde ikke helt forventet dette foran sesongstarten, men det er godt å få noen mål, sier hun mens hun presser frem et lite smil.

Skuffelsen var stor hos de fleste spillerne, men likevel kan Tofte Ims og laget se tilbake på en sesong der mye har vært bra.

– Utviklingen på spillere har vært veldig bra og jeg håper det kan fortsette også nesten år. Men vi må bli mer stabile for vi svinger alt for mye. Vi vet vi kan på vårt beste, men på vårt dårligste kan vi tape mot hvem som helst.

KAMPFAKTA:

Klepp — Vålerenga 3-4

Pause: 2-2

Mål: 1-0 Line Krogedal Smørsgård (12.), 1-1 Camilla Christensen (13.), 1-2 Johanne Fridlund (13), 2-2 Astrid Grøttå Ree (21.), 3-2 Krogedal Smørsgård (49.), 3-3 Marte Berget (70.), 3-4 Fridlund (88.)

Dommer: Ann-Marie Sjøvika, Brandval IL

Gult kort: Maren Eithun Hauge, Vålerenga

Klepp (4-3-3): Oda Maria Hove Bogstad - Astrid Grøttå Ree, Marie Bakke, Lena Soleng Hansen (Ida Lillehammer, (90.), Anette Tengesdal - Kristin J. Risnes (Emilie Lomeland, 88.), Gry Tofte Ims, Karoline Surdal (maren Knudsen, 71.), Therese Sessy Åsland - Maria Thorisdottir, Line Krogedal Smørsgård