Årsmøte 137 Foto: Jørgen Stenseth, rbk.no

– Vi har i utgangspunktet ikke budsjettert med spillerkjøp i år, og betalte markedspris for Rade Prica. Jeg vil ikke utelukke noen ting, men sannsynligheten er nok mindre for at vi også henter Zahora nå, sier sportslig leder Erik Hoftun til adressa.no.

Før han gikk i styremøte, hvor Zahoras navn vil bli diskutert. Antakelig faller ikke en avgjørelse i den saken før om et par dager.

Mandag ettermiddag ble Prica offisielt lansert som RBK-spiller, etter å ha skrevet under på en kontrakt som binder ham til Lerkendal ut 2012. ## Koster ti millioner

Etter det Adresseavisen erfarer kom overgangssummen på godt under ti millioner kroner, hvor noe betales nå, og noe etter et visst antall kamper.

I tillegg har Prica mottatt en "sluttpakke" av Sunderland.

Les også:

Han har videre gått med på en kraftig nedjustering av sin lønn, men som likevel blir en stor utgift for RBK. TV2 melder at den vil være i nærheten av 2, 5 millioner kroner, pluss en sign-on-fee på noe av det samme.

– Vi startet å jobbe med Prica allerede i fjor sommer, og den siste uka har jeg følt meg rimeleig sikker på at dette kom til å orden seg, sier Hoftun videre, som er fornøyd med å ha den svenske spilleren på plass i Trondheim.

Fornøyd er også Prica selv:

– Det skal bli godt å spille fotball igjen. Og selv om jeg ikke har spilt a-lagsfotball på en stund, er jeg "fit for fight". Jeg kan spille allerede til helgen, sier svensken til adressa.no .

— Riktig for meg

Sammen med kona Anna og to sønner på fire og syv år ser han fram til å flytte til Trondheim og ta fatt på en ny del av karrieren.

– Rosenborg er en stor klubb, og jeg kjenner Erik Hamrén godt fra tiden i Aalborg. Det var riktig å gjøre dette nå. Så får jeg håpe at jeg spiller bra for Rosenborg.

– På sikt så bra at jeg kanskje kommer meg ut igjen, sier han, som understreker at det ikke er noe han tenker på per i dag.

– Nå er det RBK som gjelder. Så får vi håpe at laget fortsetter i samme spor som mot Viking, sier han.