Under store deler av første omgang sto trener Martin Andresen på sidelinjen og ba om mer trøkk i duellene. Han fikk det først i andre omgang.

For etter en første omgang der Strømsgodset hadde gjort det meste rett, og der Vålerenga tapte de aller fleste andreballene og aldri klarte å få has på Jo Inge Berget, åpnet gjestene andreomgangen med tre store sjanser. Legg til Bengt Sæternes' kjempesjanse i siste spilleminutt og man skjønner hvorfor kaptein Kristofer Hæstad, trener Martin Andresen og VIF-spillerne gjerne skulle ha sett at de reiste fra Drammen med poeng.

— Vi hadde flere store sjanser som vi skal score på, sier Hæstad.

— Strømsgodset var best i første omgang, vi var best i andre omgang. Vi hadde en omgang hver. De vinner fortjent, men vi kunne fort ha fått poeng, mente han.

(saken fortsetter)

DUELL I DRAMMEN: VIF-kaptein Kristofer Hæstad mot Strømsgodsets superspiss Marcus Pedersen. (Foto: Digitalsport)

Ny kamp på onsdag

— Altfor dårlig, sier Birger Madsen om førsteomgangen. Han ble byttet ut halvveis, med Stefan Strandberg. Ifølge Andresen var det for å få i gang mer spill bakfra.

- Godset var hissige og det var ikke vi. Vi hang rett og slett ikke med, sier Madsen.

— Det er heldigvis ny kamp på onsdag, sier han.

Da møter Vålerenga Hønefoss hjemme på Ullevål.

To store sjanser

En som i alle fall håper på litt bedre uttelling på onsdag er Mohammed «Moa» Abdellaoue. To ganger kom Moa alene med keeper Adam Larsen Kwarasey. Den ene gangen reddet keeperen mesterlig. Den andre gangen skjøt Moa høyt over.

— Den første er jeg ganske sikker på at skal gå i mål, men keeperen gjør en flott redning.

- Larsen er eks-VIF-spiller. Det er av sine egne man skal det?

- Det er vel litt typisk, men vi tenker ikke noe på det. Vi har nok sjanser til å score to mål og avgjøre kampen til vår fordel. Sånn sett burde vi hatt tre poeng.

Se redningene her!

<b>Vålerenga møtte veggen</b>