SØR ARENA: – Helt fantastisk gjort, sier Start-keeper Rune Nilssen.

For tilskuerne på Sør Arena i kveld fikk se en prestasjon og et mål av de sjeldne. Når 62 minutter var spilt fikk Aram Khalili en stikker fra Erik Mykland. Spissen vippet så opp ballen, la seg tilbake, og smalt ballen i krysset på brassespark fra 16 meter. Keeper var sjanseløs.

– Jeg tenkte for meg selv, hvorfor spiller han ikke bare ballen. Så klinket han den i krysset. Det må jo garantert være det fineste målet som har blitt scoret på Sør Arena, sier Nilssen, og legger til.

– Han fortjener den scoringen, og er en spiller som kan gjøre akkurat det der, sier Nilssen.

Han får støtte av Start-trener Arne Sandstø.

– Det er en fantastisk prestasjon å smelle ballen i krysset på brassespark fra 16 meter. Aram er én av spillerne som jobber mest på avslutninger på trening, og det er ikke tilfeldig at det var nettopp han som gjorde det der, sier Sandstø.

Leif Otto Paulsen scoret også et fint mål mot Sandnes Ulf. Venstrekanten plasserte lærkula fint i hjørnet bak en sjanseløs Artur Kotenko i førsteomgang.

– Det var gøy. Jeg fikk god tid til å dempe ballen. Deilig, sier Paulsen, som likevel måtte se seg slått av kanontreffet til Khalili.

– Jeg har ikke sett ham gjort det før, så det var nok mest flaks. Dersom han gjør det en gang til, så får vi se, sier Paulsen, og ler godt.

– Nei da. En utrolig prestasjon, sier han.

Khalili selv mener det var hans beste scoring noensinne. Men han hadde egentlig ikke tenkte å skyte.

– Jeg prøver å vippe ballen videre, men så får den en fin bue, og jeg bare klinker til. En av de sjeldne. Utrolig deilig å se den går inn, sier Khalili.