Chelsea Manager Guus Hiddink--------------------Joe Toth / BPIUEFA Champions League - 2nd Round KnockoutChelsea v Juventus25 February 2009Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

Chelsea-trener Guus Hiddink har ikke glemt semifinalen Mesterligaen, hvor norske Tom Henning Øvrebø fikk en avgjørende rolle.

Fredag var han gjest på Chelsea TV. Her svarte han på spørsmål fra fans som så på. Blant annet ga han også sitt syn på den norske dommerns innsats.

— Dette var ingen uerfaren dommer. Han har hatt problemer tidligere, men er ikke uerfaren. Jeg vet ikke hva som skjedde den kvelden. Jeg tror han hadde total blackout. Dette var ikke hans første store kamp, men det var utrolig hvordan han ikke reagerte, oppsummerte Hiddink foran fansen.

Temaene peilet seg også raskt inn på om UEFA hadde en konspirasjon for å unngå en ny finale mellom Manchester United og Chelsea.

- Det er vanskelig å snakke om konspirasjon hvis du ikke har beviser. Men jeg er menneskelig, og tror UEFA, selv om de ikke vil si det, er glad det ikke ble en engelsk finale for andre gang på rad, sa nederlenderen.

Dropper finalen

Onsdag spilles årets mesterliga-finale. Den går uten Chelsea. Barcelona møter Manchester United i Roma. Hiddink orker ikke reise å se finalen.

— For å være ærlig, så er det ennå ferskt for meg. Neste uke er det finale, jeg vil se den, men tidligere har jeg alltid vært tilstede og kommentert kampen for ulike TV-kanaler. De spurte i år også, men jeg har ikke den rette følelsen til å gjøre den jobben nå, sa Hiddink.

Straffes

Fredag offentliggjorde UEFA at de har iverksatt en disiplinærsak mot Chelseas Didier Drogba og José Bosingwa, grunnet ufin oppførsel i etterkant av dramaet mot Barcelona.

Både spillerne og Chelsea kan bli straffet. De kan komme med sine innspill i saken innen 29. mai. Tom Henning Øvrebø kan også bli innkalt som vitne.

Fredag kveld skrev klubben blant annet dette på sine hjemmesider:

"Chelsea vil svare på UEFAs anklager. Vi vil igjen gjøre det klart, som vi gjorde i etterkant, at hendelsene er beklagelige, men skjedde på grunn av sterke følelser og frustrasjon, fordi man var skuffet over å ha tapt kontroversielt i en så viktig kamp. Spillerne beklaget seg i etterkant"