— Jeg tror fremtiden i Chelsea vil bli strålende, for vi har skapt noe som mange ønsker å være en del av, sier Didier Drogba til Sky Italia.

Kraftspissen kom i fokus da han skjelte ut dommer Tom Henning Øvrebø etter semifinalekampen i Champions League, og fredag kom straff-meldingen fra UEFA:

Det europeiske fotballforbundet har iverksatt disiplinærsak mot Drogba og José Bosingwa. Chelsea anklages for ufin oppførsel fra lagets spillere, og for at publikum skal ha kastet ting ned på banen. Og har ikke Drogba allerede bedt pent for seg, så gjør han det nå.

- Veldig stolt

— Jeg er veldig stolt av å være en del av denne klubben, og jeg ønsker å bli så lenge klubben vil ha meg. Heldigvis mister jeg sjelden kontrollen, men noen ganger skjer det og da angrer jeg så fort kampen er slutt, hevder Drogba, som også kastet en mynt på Burnley-fansen etter Chelseas overraskende ligacup-tap i november.

For det fikk han tre kampers karantene. Nå beskyldes han for å ha brutt prinsippene bak god sportsånd ved å sjikanere dommeren med ufine kommentarer. Det misliker Chelsea-eier Roman Abramovitsj sterkt.

Både klubben og spillerne er bedt om å komme med sine innspill til saken før 29. mai. UEFAs kontroll- og disiplinærkommite skal se på saken 17. juni.

— Denne klubben er allerede historisk, og den vil fortsette å skape historie, hevder Drogba.

Så gjenstår det å se om Roman Abramovitsj roer seg etter Øvrebø-angrepet, og beholder ivorianeren en sesong til.