Elche. Børre Steenslid på spillerhotellet.FOTO: ERIK BIRKELAND Foto: ERIK BIRKELAND

ELCHE: Molde-stopper Børre Steenslid bryter stillheten etter den stygge korsbånd-skaden han pådro seg mot Tromsø mandag.

Steenslid ble skadet ti minutter ut i kampen mot Tromsø, etter en duell med Steffen Nystrøm.

Molde-stopperen fikk et spark i foten før han landet, og vred seg i intense smerter etterpå. Nå man sitte på sidelinjen i et halvår.

— En kjip start på karrieren min i MFK. Jeg fikk en rotasjon i duellen med Nystrøm og snudde meg etter ballen da jeg landet på bakken. Det var da det skjedde, sier han til Rbnett.

(Artikkelen fortsetter)

Det er i denne duellen med Steffen Nystrøm at Børre Steenslid blir skadet. (Foto: Scanpix)

Bodde sammen

Steffen Nystrøm gikk mandag ut og sa at han ikke var borti Steenslid i duellen. Bildene fra kampen sier imidlertid noe annet. MFKs langtidsskadede stopper klandrer uansett ikke Tromsø-spilleren, som han delte rom med tidligere i karrieren.

— Jeg delte rom med han da vi spilte på U21-landslaget. Jeg vet hvilken type han er, og vet at han ikke har gjort noe galt. Jeg bærer ikke nag, dette var kun uflaks , sier Steenslid.

Da Rbnett møter Steenslid på spillerhotellet, er humøret upåklagelig. Likevel karakteriserer han mandagens hendelse som det kjipeste som har skjedd i hans karriere.

— Det føltes som et vegskille da jeg forlot Viking og skrev under for Molde. Jeg skulle ta et nytt steg i karrieren, kjempe om landslagsspill og på sikt kanskje komme meg til en større liga, sier han.

Vil ikke stresse

Selv om Steenslid ønsker å komme tilbake i spill så raskt som mulig, har han ingen planer om å stresse. 25-åringen har et håp om å komme styrket ut av denne opplevelsen.

— I tiden fremover må jeg følge rehabiliteringsprogrammet med alternativ trening. Utfordringen nå blir å bevare muskulaturen i beinet. Deretter blir det operasjon, før det bærer rett ut i trening igjen, sier han.

- Hvordan tror du MFK greier seg denne sesongen?

— Jeg er rimelig sikker på at klubben kommer til å oppleve en sportslig opptur denne sesongen. Det ser veldig bra ut, og mange spennende spillere har kommet til, sier han.