ELCHE: Børre Steenslid måtte forlate banen allerede etter ti minutter i mandagens kamp mot Tromsø. Tirsdag kom den nedslående beskjeden: Fremre korsbånd er revet av, og han er trolig ute i et halvt år.

— Dersom vi får han igjen i løpet av sesongen, er det en bonus for oss. Han skal få den tiden han trenger, og vi skal ta vare på Børre, sier Solskjær etter MFKs økt på treningsfeltet i Elche.

Manageren utelukker samtidig at det blir aktuelt å lete etter en ny stopper.

— Jeg har fortsatt fire stoppere å velge mellom, og har ingen planer om å hente inn nye spillere, sier han.

Slik kom skaden

Steenslid blir værende sammen med MFK resten av Spania-oppholdet. Spilleren får behandling av MFKs medisinske apparat her nede, men foreløpig er det uklart når han skal opereres.

Den alvorlige skaden oppsto etter en duell med Tromsøs Steffen Nyström i mandagens kamp i Copa del Sol. Ifølge MFKs manuellterapeut, Leif Arne Lystad, ble korsbåndet revet av i det spilleren traff bakken.

- Det er mulig sparket han fikk på foten forårsaket en rotasjon. Skaden oppsto trolig i det han kom i kontakt med bakken, sier Lystad til Rbnett - og understreker at tommelfingerregelen for sånne skader er at man blir ute et halvår.

MFK har for øvrig valgt å skjerme Steenslid etter den alvorlige skaden. Midtstopperen var ikke tilgjengelig mandag kveld, og tirsdag er kun avsatt til behandling og ro.

Ny treningskamp

Onsdag formiddag har MFK satt opp en ny treningskamp. Da skal de møte Elche på feltet like ved klubbens stadionanlegg. Senere på dagen vender de snuten mot Benidorm, hvor de skal spille den avsluttende kampen i Copa del Sol mot Wisla Krakow torsdag.

Selv om MFK i perioder ble rundspilt og til slutt tapte 1-5 mot Tromsø i går, påpeker Solskjær at han fortsatt ikke har planer om å toppe laget.

- Allle skal få spille nok fotball i løpet av dette oppholdet. De som har spilt minst til nå, skal spille mest i fortsettelsen. Vi har hatt flere gode opplevelser her nede, selv om vi har tapt. Blant annet i Karpaty-kampen var det mye positivt å ta med seg, sier Solskjær.