Hjemmefavoritt USA hadde få problemer med å ta seg til semifinalen i Gold Cup. Kvartfinalen mot Cuba endte med hele 6-0. Mikkel Diskerud var ubenyttet reserve hos amerikanerne.

USA var enorme favoritter i oppgjøret. Allerede etter et kvarter ledet vertsnasjonen 2-0 etter mål av Clint Dempsey og Gyasi Zardes.

Med sine tre scoringer var Clint Dempsey kvartfinalens store spiller. Foto: NTB Scanpix

I Baltimore scoret også Aron Johannsson og Omar Gonzalez før pause. Etter hvilen satte Dempsey inn to nye mål slik at det endte i overlegne 6-0.— Det er alltid flott å scoret hat trick, men det er ikke mulig uten at laget hjelper deg. Vi spilte godt og utnyttet sjansene våre bra, sa Dempsey etter seieren.

I semifinalen venter Jamaica for USA. Giles Barnes scoret kampens eneste mål allerede etter seks minutter da Jamaica tok seg videre på bekostning av Haiti.