Kritikerne mot nivået i eliteserien bommer, mener Ole Christoffer Heieren Hansen.

Kapteinen for Sarpsborg 08 viser til at alle kan slå alle. Han håper at hans eget lag skal kunne slå mange nok lag til å ende langt over det tipset som Lars Tjærnås kommer med. Han ønsker å ende godt inne på øvre halvdel.

— Hvordan ser drømmesesongen i din klubb ut?- Da havner vi på topp seks. Det er en stor drøm jeg har, og jeg tror den kan gå i oppfyllelse.

- Hvilken spiller på et motstanderlag skulle du gjerne spilt sammen med?

— Jeg ser at Strømsgodset har hentet Mohammed Abu. Han var helt fantastisk sist han var i eliteserien.

- Er 16 lag i eliteserien for mange?

— Nei, jeg synes det er bra med flere lag. Mange klager kanskje på nivået, men jeg synes vi så sist sesong at alle kan slå alle. Da er nivået bra nok.

- Hva er det største du har opplevd på fotballbanen?

— Det var i 2009 – da vi slo FFK 2-0 på Fredrikstad stadion i kvalifiseringen.

- Hvilken spiller i din klubb bør folk holde et ekstra øye med kommende sesong?

— Da vil jeg si Aaron Samuel. Han har potensial til å bli en stor spiller, også utenfor Norges landegrenser. Jeg håper han blomstrer skikkelig i år.

— Hva er den verste bortebanen i eliteserien, og hvorfor?- Sandnes Ulf har som regel en humpete og vanskelig gressmatte. Det blåser mye også og er en typisk vestlandskamp.

- Og hva er det beste stedet å spille bortekamper?

— Jeg trives i Aalesund. Color Line er fantastisk å komme til. De har et veldig bra kunstgress og god atmosfære, supporterne deres er flinke til å lage lyd.

- Du får 20 millioner kroner til å bruke på din egen klubb. Hva hadde du gjort?

— Jeg hadde brukt mye av pengene på talentutvikling, det er det jeg først og fremst hadde lagt vekt på. Jeg ville bygd et godt fundament i klubben. Selvfølgelig skulle jeg brukt noen millioner på noen toppklassespillere også, det hadde jeg gjort.