VARDEN AMFI (bt.no): Jakob Orlov har scoret fem mål i serien i år, mot Fyllingsdalen kom Brann-spissens første cupmål i 3-1-seieren på Varden.

Til ham å være var det fra uvanlig langt hold: Rundt 10 meter! Orlov har gjort det til noe av et varemerke å score, eh, stygge mål fra kloss hold.

Det spøkte han også om etter nettkjenningen på Varden, som ga Brann ledelsen 2-1. — Det var til og med et bra treff!

LES OGSÅ:

Selvkritisk målscorer

Orlov kostet på seg et par sekunder langt flir, før han evaluerte sin egen kamp til å være i beste fall middels.

PUTTET: Jakob Orlov (til h.) kunne juble med Birkir Sævarsson etter sin 2-1-scoring mot FK Fyllingsdalen. Foto: Paul Sigve Amundsen

— Jeg spilte ikke akkurat en kjempebra kamp før målet, så det var skjønt å få det. Jeg forsøkte å jobbe og slite, men touchen og spilleforståelsen var dårlig. Sånn kan det være iblant, sier Orlov.Han mener det var voldsom forskjell på Branns lagprestasjon før og etter pause.

— I annen omgang spilte vi bra, vi tok tak i det da, mens vi ikke gikk nok til i duellene før pause. Etter at vi fikk det tidlige målet (Amin Askar til 1-1 i det 54. minutt), synes jeg vi spilte kjempebra.

Mental styrke

Brann er nå tre kamper unna cupfinalen. For trener Rikard Norling gjorde seieren selvsagt godt.

— Vi behøver slike små fremganger å bygge videre på. Jeg kan ikke la være å bli imponert av spillerne. Vi misset fire kjempesjanser, så fikk Fyllingsdalen én og gjorde mål. Da er det sterkt av spilerne å snu det, det viser mental styrke.

Han passer på å rose motstanderen.

— Vi var forberedt på at de var bra og det var de, sier Norling.