− Jeg husker egentlig bare at det er et tog som smeller meg rett i bakken, og at jeg blir liggende. Jeg ser ikke det som skjer til venstre for meg, sier André Hansen.

RBK-keeperen snakker om situasjonen som førte til målet som skulle vise seg å avgjøre matchen mot Molde.

Vanskelig situasjon

Hansen forlot banen med store smerter – og RBKs 16 år gamle reservekeeper Julian Faye-Lund forberedte seg på å få sin ilddåp erkerivalen. Men etter en liten tur ut på benken, bet Hansen tennene sammen og fortsatte matchen.

− Det var en vanskelig situasjon, all den tid Lunna er skadet, og Faye Lund er helt fersk. Jeg ønsker jo å bidra til å gi laget størst mulig sjanse for å vinne. Det smalt både i låret og skulderen, og jeg var redusert der en periode. Men jeg tok et valg og kom meg gjennom det, sier han.

Holdt RBK inne i kampen

Heldigvis maktet lagkameratene å gi ham et par rolige minutter, før hjemmelaget satte ham på et par virkelige prøver. Med mesterlige redninger holdt Hansen RBK inne i kampen. Likevel endte det med tap.

− Molde skaper både flest og størst sjanser, og det er ingen tvil om at det ikke er vår beste kamp i år. Vi er selvsagt ikke fornøyde med å tape, sier han.

Stigning siden sist

Hansen regner med at han er klar igjen til cupkampen mot Stabæk på onsdag. Han har god tro på at laget makter å slå Stabæk, slik at det blir cupfinale på RBK i november.

− Selv om vi ikke har tapt mange fotballkamper i år, er det ingen av oss som liker det særlig godt. På onsdag har vi en ypperlig mulighet til å slå tilbake, og jeg mener sjansen for det er stor. Stabæk er sikkert revansjesugne, men jeg mener vi har hatt en stigning i prestasjonene etter den forrige matchen mot Stabæk, sier han.