Sveriges U21-lag havnet tidlig under mot Italia, men snudde til 2-1-seier med ti mann i EM-sluttspillet.

Det så vanskelig ut for svenskene da Alexander Milosevic ble utvist og lagde straffespark etter 29 minutter. Straffesparket satte Italias stjernespiss Domenico Beradi trygt i mål.

Med ti mann kjempet Sverige seg tilbake. John Guidetti utlignet etter et hjørnespark da 55 minutter ble spilt. Så ble også Italia redusert til ti mann da Stefano Sturaro ble utvist ti minutter før slutt.

Fem minutter senere satte Isaac Kiese Thelin inn seiersmålet for Sverige fra straffemerket.

I den andre kampen i gruppe B endte det 1-0 til Portugal over England. Det var nasjonens første over England på dette nivået siden 2003. Seiersmålet ble satt inn ved Joao Mario 12 minutter ut i 2. omgang.