Real Madrids stjernegalleri har i mange år blitt kalt «El Galácticos», men nå kan Ronaldo smykke seg med det mer bokstavelig enn sine lagkamerater.

En nylig oppdaget galakse har fått navnet CR7-galaksen og er inspirert av Ronaldos initialer og draktnummer, forteller Dr. David Sabrol ved universitetet i Lisboa, ifølge BBC.

Passende nok blir galaksen regnet som et ekstremt uvanlig funn og skal være den desidert mest lysende galaksen som er observert, har European Southern Observity fortalt i en pressemelding ifølge The Telegraph.

Unikt funn

Galaksen, som i likhet med Real Madrid er full av stjerner, skal være 13 milliarder år gammel og antas å ha gitt helt nødvendige forhold for at liv kan eksistere.

— Stjernene i CR7 tillot oss alle å være her ved å lage tunge elementer og endre sammensetningen i universet, sier Sabrol.

PS! Det må legges til at selv om galaksens navn er inspirert av Ronaldos merkevarenavn, så har det også en vitenskapelig betydning. «Cosmic Redshift 7»-metoden blir brukt til å datere objekter i universet.