SARPSBORG 08 — ROSENBORG 0-2

SARPSBORG/TRONDHEIM (adressa.no): Rosenborg viste igjen klasse og tok en sterk 2-0-seier på bortebane. Etter en litt svak start på kampen mørnet Kåre Ingebrigtsens menn Sarpsborg da maskineriet kom i gang.

Rosenborg stormer videre på veien mot sitt første seriegull på fem år, men etter kampen var trener Kåre Ingebrigtsen alt annet enn imponert over dommer Svein-Erik Edvartsens vifting med gule kort i retning av hans egne spillere under kampen.

SINT: RBK-trener Kåre Ingebrigtsen snakker med media etter seieren mot Sarpsborg. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Mener dommer jakter på SelnæsDet som opprører «Bruttern» mest, er det han oppfatter som forskjellsbehandling av sin egen stjerne Ole Selnæs.

— Dommeren tillater ganske mange andre å kjefte, men når Ole gjør det så er det rett opp med det gule kortet, sier Ingebrigtsen.

Tidligere denne sesongen førte tre kjappe gule kort for kjeftbruk til at sjefen tok en prat med Selnæs. Nå mener treneren at dommerne er ute etter å ta midtbanespilleren.

— Det er slik hver gang. Det synes jeg er svakt, sier Ingebrigtsen.

Les også: Nå skal Selnæs holde helt kjeft (krever innlogging)

TOPPER TABELLEN: Mike Jensen, Pål André Helland og Ole Selnæs jubler for 2-0-målet til RBK mot Sarpsborg. Alexander Søderlund kommer jublende til. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Ordknapp Selnæs

Selnæs selv er enig med sin trener, men er forsiktig med å kommentere situasjonen som førte til det gule kortet mot Sarpsborg ytterligere.

— Jeg ønsker ikke å snakke noe mer om det. Jo mer oppmerksomhet det blir rundt dette, jo raskere er dommerne opp med kortene til meg, sier Selnæs.

Også Hólmar Örn Eyjólfsson fikk gult kort. Det betyr at islendingen må stå over neste kamp.

— De gule kortene bekymrer oss, det er ikke bra. Men i forhold til at Hólmar er ute, så er det sånt vi må regne med. Vi har andre folk klare til neste match, sier Kåre Ingebrigtsen.