TRONDHEIM (adressa.no): Ifølge den britiske storavisen The Sun er Ole Gunnar Solskjær ferdig som trener i Championship-klubben innen kort tid.

Solskjær skal ikke ha vært til stede under onsdagens trening.

Rosenborg-eksperter adressa.no har snakket med, tror ikke dette betyr at 41-åringen nå er høyaktuell som trener for RBK.

— Jeg tror Kåre Ingebrigtsen, den midlertidige treneren, er langt mer aktuell for å få trenerjobben enn det Ole Gunnar Solskjær er, sier Jahn Ivar «Mini» Jakobsen.

- Er ingen 4-3-3-mann

Han begrunner synspunktet med standpunktet klubben har gjort.

— Rosenborg har gjort en beslutning om hvordan de skal opptre på banen. De skal spille 4-3-3 og bevege seg nærmere røttene. Solskjær har ledet sine lag på en annen måte. Han har ingen erfaring med Rosenborg-stilen, sier Mini.

Kanskje den største RBK-legenden av dem alle, Roar Strand, tror mer på Kåre Ingebrigtsen fortsetter enn at Ole Gunnar Solskjær blir hentet inn.

— Solskjær er ingen typisk 4-3-3-mann. Rosenborg kommer ikke til å dumme seg ut om de ansetter ham. Han er nemlig en bra manager og trener og har lyktes med Molde, men jeg har mer tro på Brutter'n, sier Strand.

Håper på Brutter'n

Han synes den tidligere Rosenborg-spilleren har spennende ting på gang.

— Hvis også Rosenborg-styret nå ser konturene av noe spennende, enkelte spor av hvordan klubben ønsker å fremstå på banen, tror jeg Kåre Ingebrigtsen får sjansen, sier Roar Strand.

- Hva må til for at Ole Gunnar Solskjær eventuelt skal lykkes med RBK?

— Det er mye som spiller inn, blant annet kjemien med spillerne og kontakten med fansen. Hvis dette fungerer, kan det bli bra. Nå tror jeg Brutter'n ligger bedre an. Det håper jeg også, sier Roar Strand.