Troppen er god. Vi har to gode keepere – det vet vi. Vi trenger en stopper. Vi er usikker på midtbanen. Chatto klarte aldri å fylle skoene til Christan Berg. Vi tror Saltnes kan gjøre det.

*** LES OGSÅ: Alt om Aftenposten Supporter**

Backene er gode – hvis de leverer, og stopperne er greie, men det er lite dybde. Midtbanen har vi store forventinger til, spesielt på grunn av alle ungguttene. På topp er det tynt, og så har vi to kanter som er litt … forskjellig. Det var litt godt at Richards forsvant også, for han var bare rask. Det var jo kun imponerende å se når han sprintet, men det var jo ikke alltid han hadde med seg ballen engang.

Glimt med godt talentarbeid

Trond (Olsen) har vel ett år igjen med fotball i kroppen. Vi håper jo det, men vi får se.

Vi vet at Glimt leder an på ungdomslandslag og samlinger og sånn, så vi vet at det kommer mye bra fremover, og vi håper at klubben vil slippe dem til.

Tom Nordlie trener Avaldsnes i Toppserien. Han var en av de heteste kandidatene til Glimt-jobben for noen år siden. Foto: NTB Scanpix

Når det gjelder treneren: Det var jo veldig mange som reagerte da Tom Nordlie ikke kom, for han virket som det åpenbare valget.

Takk for Jan Halvor

Sett i ettertid, er vi veldig glade for at det ble Jan Halvor. Han har vist seg som en veldig harmonisk og rolig type utad, og det virker som han har kontroll på treningsfeltet. Det virker som det er ro i gruppa, og han virker som en fyr som vet hva han holder på med.

*** SAMLESIDE: Alt om Bodø/Glimt her**

Vi tror forventningene blir skrudd opp i år, og vi håper han ser for seg at han skal bli lenger i klubben. At han ikke bare ser for seg sånne korttidsløsninger, men at han henter ungguttene inn.

Vi tipper det blir en niendeplass i år. Niende er greit. Men vi håper jo Gud bedre på gull, sølv, bronse. Men vi sier niende. Så tar vi cupen, da!