Trener Lars Arne Nilsen og assistenttrener Sindre Eid. Foto: Grethe Nygaard

Vard Haugesund — Hødd 2-2:

Nysigneringen Franjo Tepuric fra Kroatia levde opp til forventningene, og scoret i sitt første kvarter som Hødd-spiller. Det holdt bare nesten til tre poeng i Haugesund.

Mange forventet at Franjo Tepuric ville vise seg godt frem i duellspillet. Likevel var det en følsom fot som sto bak hans første mål i Hødd-drakten. Da ballen ble lagt igjen til kroaten på 17 meter av Rune Ertsås, la han like gjerne ballen i en bue over keeper.

– Jeg så at keeper sto langt ute, og prøvde å sette ballen over ham. Heldigvis lyktes jeg , medgir en ydmyk Tepuric etter kampen.

Hødd-sjef Lars Arne Nilsen var fornøyd med det han så av nysigneringen.

– Vi gleder oss til å bli bedre kjent med ham fremover. Han kan bli en viktig spiller for oss, forteller Nilsen.

Skapte alt

Kampen begynte godt for de blåhvite, og Hødd skapte alt som var av interesse i kampens første omgang. Ledelsen ble nært doblet flere ganger, men stolpetreff og redningen på strek forhindret scoring. At gjestene gikk til pause med ledelse, var fullt fortjent.

En annen omgang

Etter pause var rollene byttet om. Hjemmelaget virket bestemt på å gjøre livet surt for tunge bein fra Sunnmøre, og en god Andreas Lie måtte flere ganger i ilden for å holde vertene fra livet.

Vard stanget og stanget, og da skjedde det som ofte skjer i topp mot bunnoppgjør. Akeem Latifu setter fart på høyrekanten, og finner Rune Ertsås med et millimeterpresist innlegg. Kontringen avsluttes kontant, og Hødd dobler ledelsen. Fra å lede 0-2, måtte Nilsen se guttene sine først løpe seg tomme, og deretter bli løpt over ende.

– Vi var helt på tannkjøttet, og når 1–2 kommer er vi helt ferdige , forteller trener Nilsen.

Kampens siste minutter ble utspilt på gjestenes banehalvdel, og en heroisk Andreas Lie så lenge ut til å sikre tre poeng.

Men selv en gjerrig Lie måtte gi tapt, da Sanel Kapidzic steg til værs på overtid. Hans kontante heading avsluttet beleiringen av Høddburet, men kampen endte 2–2. – Nå skal vi samle krefter, og så skal vi ut og kjempe om 2. plassen , avslutter Tepuric.