Det ble ingen stor fotballkamp i solskinnet i tyrkiske Side fredag ettermiddag. Kampen ble dessverre preget av en særdeles pirkete dommer som stykket opp spillet i stor grad.

Men 0-0 betyr at Brann har holdt nullen i fire av fem treningskamper så langt i år.

— Jeg er godt fornøyd. Dette ser veldig bra ut, spesielt defensivt. Vi har fått struktur på det som vi har arbeidet med, sier Rune Skarsfjord til bt.no.

Begge lag hadde sine sjanser til å avgjøre. Chernomorets Burgas, som ligger på 4. plass i den bulgarske toppserien, hadde en heading i tverrligger i 1. omgang.

Fredrik Haugen hadde to gode sjanser for Brann, og Birkir Sævarsson burde ha scoret da han kom alene med keeper. Men islendingen traff ikke skikkelig med avslutningen.

- Jeg var sikker på at spesielt det ene forsøket skulle gå inn. Synd at jeg ikke scoret, men jeg synes at vi spilte en bra kamp, sier Haugen.

Storesund fikk skryt

Løv-Ham-kaptein Erlend Storesund fikk sjansen etter 65 minutter. Han er høyaktuell som Tijan Jaitehs erstatter i Brann kommende sesong.

- Veldig gøy å være tilbake. Vi møtte et godt lag, men jeg synes at vi gjorde en god kamp. Spesielt forsvarsmessig, sier Storesund.

Skarsfjord likte det han så.

- Erlend kom godt fra det. Han gikk rett inn i en defensiv rolle på midtbanen, og løste det fint, sier Brann-treneren.

<b>Kjemper om hengende spiss</b>

Kalvenes kaptein

Christian Kalvenes var Brann-kaptein for dagen, og klarte seg godt i midtforsvaret sammen med Zsolt Korcsmar.

Brann slo sveitsiske Winterthur 2-0 i Tyrkia forrige uke. Rune Skarsfjord og hans menn reiser hjem til Bergen lørdag.