Asteras Tripolis 1-2 Tottenham

Harry Kane er oppe i pene åtte mål på åtte kamper etter nok en scoring torsdag. Kane bidro da Tottenham slo Asteras Tripolis 2-1 på bortebane i europaligaen.

Tottenham topper gruppe C sammen med Besiktas, som slo Partizan Beograd 2-1 i den andre kampen.

Uten å imponere gjorde Tottenham jobben i Hellas. Andros Townsend sendte gjeste fra London foran på et straffespark etter 37 minutter.

Kane headet inn 2-0 etter 42 minutter. Scoringen var hans tiende for sesongen. I omvendt kamp vartet han opp med hat trick.

Asteras hevet seg etter sidebytte, men måtte vente til siste minutt før reduseringen kom.

Federico Fazio ble utvist da han forårsaket straffespark, som Jeronimo Barrales satte i mål. Men grekerne rakk ikke flere scoringer og endte uten poeng.

Everton vant enkelt

Everton hadde få problemer mot franske Lille og vant til slutt komfortabelt 3-0. Allerede før minuttet var spilt på Goodison Park fikk Everton og Romelu Lukaku en kjempemulighet. Kun en strålende redning av Vincent Enyeama i Lille-buret hindret en fransk sjokkåpning.

Etter flere gode muligheter var det fullt fortjent da Everton tok ledelsen en knapp halvtime ut i oppgjøret. Fra skrått hold banket Leon Osman ballen i lengste hjørne. Like før pause doblet Phil Jagielka ledelsen ved hjelp av pannebrasken.

I det kampuret passerte timen på Merseyside fastsatte Steven Naismith sluttresultatet til 3-0. Den siste halvtimen ble kun en transportetappe for Everton da Lille aldri klarte å sette press på de blåkledde.

Med seieren beholder Everton ledelsen i europaligaens gruppe H foran Wolfsburg. Det tyske laget vant torsdagens kamp mot Krasnodar 5-1. (©NTB)