Kristofer Hæstad (23) takker lagkameratene for at han ikke brøt sammen etter kjempetabben. Wigan-manager Paul Jewell har på sin side nøyd seg med å slakte tilbakespillet i media.

— Jeg har det fortsatt utrolig tungt, men kan jo ikke grave meg ned. Heldigvis har jeg fått ufattelig mye støtte, både fra lagkamerater og fra alle hjemme. Det har vært enormt viktig for meg, sa Hæstad da Fædrelandsvennen pratet med ham i går - ett døgn etter marerittdebuten i Premier League.

Megatabben, det mislykkede tilbakespillet som førte til at Chelseas Arjen Robben enkelt kunne trille inn 2-0, sitter fortsatt i bakhodet. Men han klamrer seg til godordene som haglet i garderoben etter 0-4-tapet.

— Jeg var langt nede, men så godt som alle spillerne kom bort og sa at det ikke var noe å tenke på, at jeg er en god spiller og at slikt skjer, forteller Doffen.

Ikke knekt

Manager Paul Jewell, derimot, har foreløpig ikke kommet med noen oppmuntring til sin uheldige debutant.

— Nei, han har ikke sagt noe. Jeg hørte bare at han sa på tv at det ikke var min feil at vi tapte.

- Er du skuffet over at han ikke har tatt kontakt?

— Nei, det får være opp til han.

Jewell har i stedet gått ut i media med ganske krasse beskrivelser av det som skjedde etter 63 minutter på Stamford Bridge. Blant annet uttalte han:

— Tilbakespillet var ikke i nærheten av å treffe der det skulle.

Og:

— Det andre målet var en katastrofe. Det ødela oss

Kristofer Hæstad selv er nå mest opptatt av å se fremover.

— Jeg skal takle dette og nekter å la meg knekke, sier han.

- Frykter du benken nå?

— Hvis jeg vrakes så tror jeg ikke det skjer på grunn av tabben. Da er det nok fordi sjefen ikke synes jeg spilte en bra nok kamp ellers. For selvtilliten vil det ikke vil være gunstig å gå lenge uten å få spille. Jeg har lyst på revansj så fort som mulig.

Uvant rolle

- Hvordan synes du selv det gikk, sett bort fra det famøse tilbakespillet?

— Helt greit. Jeg skulle ta ut Claude Makelele og synes ikke han fikk utrettet så mye. Men det var veldig uvant å ligge så høyt i banen. Jeg fikk jo beskjed om å være en slags spiss nummer to når vi var i angrep, sier den utleide Start-spilleren.

- Hva synes du om det?

— Det er ikke optimalt, men hvis han vil jeg skal spille slik så gjør jeg jo det, sier Hæstad.