Det er Devon Williams fra Jamaica som skal trene med Brann den kommende uken.

Williams er 23 år gammel, og er ifølge seg selv defensiv midtbanespiller. Etter Brann-treningen søndag morgen var han klar på hva som er målet hans med å vise seg frem i Brann.

— Jeg er her for å få kontrakt med klubben, sier Williams.

(krever innlogging) Jamaicaneren har spilt på nivå to i USA for andrelaget til New York Red Bulls. Ifølge 23-åringen var det en overgang å komme på Brann-trening.

— Det er ingen tvil om at nivået er høyere enn hva jeg er vant til. Men jeg er her for å lære og bli bedre, sier midtbanespilleren.

Prøvespillet er kommet i stand via agenter, og koster ikke Brann noe. Dermed har klubben, som i utgangspunktet har med seg en slank stall til USA, ingenting å tape på å ha Williams med seg.

— Vi har sjekket ham ut litt, og vet hvilket nivå han kommer fra. I og med at vi er i USA lå det til rette praktisk for at han kunne trene med oss, sier Rune Soltvedt, sportssjef i Brann.

Williams kom fra Jamaica og sluttet seg til Branns leir lørdag. Kontraktens hans med New York Red Bulls er gått ut, og Brann kan dermed signere Williams uten overgangssum om de skulle ønske det.

Som jamaicaner kommer Williams fra samme land som Rodolph Austin, en spiller Brann-fans vil huske.

— Jeg har vært på én samling med Austin på landslaget, men det blir ikke rett å si at jeg kjenner ham. Men han er et stort navn i jamaicansk fotball, sier Williams til Brann.no og antyder at det ville vært stas for ham å etterfølge Austin i Brann-drakten.

Her er faktainformasjon om Williams, hentet fra Brann:

Alder: 23 år (født 8. april 1992)

Nasjonalitet: Jamaica

Posisjon: Midtbane

Høyde: 170 cm

Tidligere klubber: New York Red Bulls II (2015), Pittsburg Riverhounds (2014), Robert Morris Colonials, St. George's, Real Mona.

Landslag: Jamaica A (1 kamp) og U20 (5 kamper).