Braaten sparer ikke på positiviteten når han blir bedt om å beskrive hverdagen i franske Toulouse.

— Det er helt perfekt. Det har vært litt kaldt i det siste, men ellers er det helt perfekt , konkluderer Braaten.

Hans Toulouse ligger på 7. plass i den franske toppdivisjonen etter 25 kamper, men klubben har bare tre poeng opp til fjerdeplass, som gir Europaliga-spill neste sesong.

— Vi har heng på Europa-plassen. Med en god avslutning kan det gå bra, mener Braaten optimistisk.

Byttes ofte inn

Braaten spiller i år sin fjerde sesong i franske Ligue 1. Han har spilt mye i alle sine sesonger i klubben. Også i år har han vært på banen i de aller fleste kampene til klubben, men han har i større grad enn før startet på benken og kommet inn som innbytter. I hele 12 av 25 seriekamper har han kommet inn som innbytter i årets serie.

Mye tyder på at Braaten starter på benken også for Norge mot Nord-Irland i morgen. Nå håper han på å kunne få et innhopp også på landslaget, for å vise seg frem for klubbtrener og publikum.

— Det er alltid en god mulighet til å vise seg frem dersom man får sjansen på landslaget. Så jeg håper at jeg får muligheten, så skal jeg ta den, forsikrer Braaten.

— Jeg er i greit slag, legger han til.

- Ikke noe å rope hurra for

På landslaget som på klubblaget den siste tiden er Braaten en spiller som har mange kamper, men stort sett som innbytter. Braaten er spilleren med femte flest landskamper i Drillos 18-mannstropp til Nord Irland-kampen. Men starter gjør han sjelden.

- Jeg begynner å få mange landskamper, men antall minutter er ikke akkurat noe voldsomt å rope hurra for , smiler Braaten.

— Men jeg har alltid lyst til å spille, og håper jeg blir brukt også denne gangen, sier Toulouse-spilleren.

Avspark mellom Nord-Irland og Norge er klokken 20.45 norsk tid i morgen, onsdag på Windsor Park i Belfast. Kampen kan du følge LIVE hos oss .