TRONDHEIM (adressa.no): Rosenborg-kaptein Tore Reginiussen møtte adressa.no etter at avgjørelsen om at Perry er ferdig, ble avslørt for spillerne på et møte i dag.

— Vi i spillergruppa forholder oss til den treneren som er der til et hvert tidspunkt. Det var ingen morsom beskjed å få, men sånn er gamet. Ellers har jeg ingen kommentar. Vi har nå fokus på å prestere i de neste kampene, og vi ønsker å være med i gullstriden - det er det vi jobber mot, sier kaptein Tore Reginiussen. - Er du overrasket?

— Ingen kommentar.

Klokken 10.15 mandag avslørte Rosenborg at Per Joar Hansen er ferdig som hovedtrener i klubben.

- Ikke fungert optimalt

— Det er prestasjonene som har vært for svake. Det er bakgrunnen, sier styreleder Ivar Koteng tiladressa.no.

I pressemeldingen fra klubben, kommer de tydelig frem at ledelsen ikke er fornøyd med det som har blitt prestert på banen den siste tiden.

— Rosenborg Ballklub og hovedtrener Per Joar Hansen har i dag avsluttet arbeidsforholdet. Per Joar Hansen fratrer med umiddelbar virkning. Klubben har ikke vært fornøyd med resultater eller prestasjonsutviklingen, og ser at det er nødvendig å gjøre endringer for å få til dette, heter det i pressemeldingen.- Styret innser at det sportslige arbeidet ikke har fungert optimalt og vil fremover jobbe med å definere organisering og funksjoner på sportslig avdeling. Vi er innstilt på å bruke tid på dette. Vi vil i løpet av kort tid ha en midlertidig trenerløsning på plass, står det i pressemeldingen fra Rosenborg.

Fakta:* Navn: Per Joar Hansen

  • Født: 17. august 1965 i Namsos

  • Kallenavn: «Perry»

  • Lag som trener: Strindheim, Byåsen, Varden, Sundsvall (2001-03), Rosenborg (2005), Aalesund, Sundsvall (2008), Ranheim, Norge U21, Rosenborg (2012-14).

  • Aktuell: Ble mandag sparket som hovedtrener i RBK. (©NTB)