Sparkingen av Per Joar Hansen var etter supporterklubben Kjernens ønske. De håper at det brukes mer tid på neste ansettelse.

— Min første reaksjon er todelt: Vi er fornøyd med å ha fått gjennomslag for et synspunkt vi har hatt. Men vi hviler ikke ennå og er ikke fornøyd før neste punkt er tatt hånd om, nemlig at det tas lærdom av den dårlige prosessen som ble gjennomført ved sist treneransettelse, sier Kjernen-talsmann Kenneth T. Kjelsnes.

RBK-supporterne har den siste uken vært klar i talen om hva de har ment. Under søndagens kamp aksjonerte Kjernen, mens det tidligere i uka var – ikke organisert fra Kjernens side – tagging på Lerkendal med oppfordringer til Perry om å gå av.

Neste krav fra Kjernen er at Rosenborg denne gangen bruker tiden som trengs for å få ansatt riktig trener, sier Kjelsnes.

— Jeg ser det skal ansettes en midlertidig løsning først, og det er bra, sier han.

— Først må man definere hvilken fotball Rosenborg skal spille, så sette kriteriene til en trener ut fra det, så lete bredt. På mange måter har jo RBK allerede definert hvordan ønsker spille gjennom «Tilbake til røttene»-prosjektet. Vi støtter opp om det, sier han.

- Er det noen du ser for deg som aktuelle arvtakere?

— Det ville vært useriøst av oss å kreve grundig prosess og bred prosess, for så å kaste ut navn. Det kommer ikke jeg eller vi til å gjøre, sier Kjernen-talsmannen.