Onsdag kveld blir det tidenes fotballfest på Åset kunstgress i Åfjord.

Det er ventet stinn brakke når fjerdedivisjonslaget Åfjord for første gang møter Rosenborg i cupen, og adressa.no byr på en bred dekning av kampen for dem som ikke har muligheten til å se den ringside.

Minnes Follo-kampen

For første gang på en god stund kommer Petter Rasmus til å kommentere kampen. Adressa.no har ikke rettighetene til å vise det som skjer på banen, og derfor vil kameraet være rettet på kommentator Rasmus.

— Mitt sterkeste minne som kommentator i cupsammenheng, er matchen mot Follo. Dette bør ikke bli en gjentagelse av det marerittet, for slike bilder - og så sterke scener - må sladdes. Også av undertegnende. Vi får satse på solskinn og medvind i Åfjord. For begge lag, sier Petter Rasmus.

Kampen han viser til er semifinalen mot Follo, bunnlaget i førstedivisjon, i 2010. Da vant Follo 3-2 etter ekstraomganger.

Bildene – og kommenteringen – fra kampavslutningen finner du her (ekstern lenke).

Livechat

Det vil også være en tekstbasert livedekning, og leserne har mulighet til å stille spørsmål og komme med sine meninger underveis i oppgjøret.

Samtidig vil det komme måloppdateringer fra de øvrige trønderske oppgjørene i 1. runde i NM.

Etter kampslutt vil det følges opp med vanlig dekning, slik at alle skal få vite det som er verdt å vite fra Åfjord-spillernes dyst mot det som – i utgangspunktet – skal være overmakten.