TROMSØ: Skulle Tromsø Storm sikre den etterlengtede kongepokalen under «Final Four» etter 18 års venetid, blir det uten egne gullbonuser til spillerne.

– Vi har ikke inngått noen slike avtaler på spillernivå, men klubben får utløst noen symbolske summer fra samarbeidspartnere om vi henter hjem kongepokalen, sier styreleder Kurt Figenschau.

– Heder og ære

Han tror ikke det vil ha noe å si for motivasjonen.

– Vi har forsøkt med slike bonuser tidligere, men har per dags dato aldri utbetalt noe. Vi får heller sørge for å gi spillerne en påskjønnelse om de klarer det, sier han.

Figenschau er usikker på hva pengene eventuielt skal brukes til.

– Vi er ingen rik klubb, så det får vi heller se an. Vi reiser til Oslo og spiller for heder og ære. Det bør ikke være noe problem å motivere seg, sier han.

Topp motivert

Storm har vunnet samtlige kamper siden Reggie Fuller (28) kom til klubben og amerikaneren som har snittet 25,4 poeng per kamp og i snitt tatt 12,4 returer per kamp siden debuten mot Asker 14. desember i fjor er topp motivert til å hente hjem kongepokalen etter åtte seiere av åtte mulige siden han kom til klubben.

– Jeg trives godt i byen og i klubben og har funnet meg godt til rette. Jeg føler jeg blir en bedre spiller for hver dag som går og ser fram til å avslutte sesongen med stil. Hva som skjer videre vet jeg ikke, men jeg er topp motivert for å hente kongepokalen hjem til Tromsø. Det er en by som har ventet lenge på dette og det vil være bra for meg og klubben, men ikke minst for byen, som fortjener dette, sier Reggie Fuller.

Han har tidligere vunnet ligaen i Luxembourg to ganger og 2. Bundesliga i Tyskland.

– Vi skal gjøre alt vi kan for å klare dette, sier 28-åringen.