Flere spillere har vært koblet til Manchester United i januar. Men manager Louis van Gaal sier at han ikke kommer til å hente noen før overgangsvinduet stenger.

Dermed blir den tidligere Barcelona-keeperen Victor Valdés, som er påtenkt en rolle som reservemålvakt, klubbens eneste signering i januar. Det bekreftet van Gaal fredag.

— Vi kommer ikke til å signere noen. Det er ingen jeg prøver å få tak i nå. For oss handler det bare om å selge eller å låne ut spillere, sa nederlenderen.

Det betyr at spillere som Kevin Strootman (Roma) og Mats Hummels (Borussia Dortmund) ikke kommer til Old Trafford i januar. Begge har vært hevdet å være blant spillerne klubben har ønsket seg.

Det engelske overgangsvinduet er åpent ut mandag.

Slipper Fletcher

Blant spillerne som kan forsvinne ut er midtbanespilleren Darren Fletcher. Skotten, som har spilt nærmere 350 kamper for Manchester United, skal være nær en gratisovergang til West Ham.

— Jeg liker ham både som spiller og som person. Vi kommer til å savne ham, men han har ikke spilt mye denne sesongen. Han ønsker å spille mer, og derfor ønsker vi å hjelpe ham med det, sa van Gaal.

Tid for revansje

Lørdag er laget hans storfavoritt når dumpekandidat Leicester kommer på besøk. Men i det omvendte møtet gikk laget på et pinlig 3-5-nederlag tidlig i sesongen, etter å ha ledet 3-1. — Det er slikt som kan skje i fotball, og det er noe av det som er nydelig med spillet. Men når du som topplag leder en slik kamp, da er du nødt til å klare å ro det i havn.

(©NTB)