John Arne Riise har signert en ny treårskontrakt med det utenlandske spillselskapet Betsson.

— Jeg trives godt i Betsson og kan tenke megå fortsette der etter fotballkarrieren også, sier Riise i en pressemelding fra selskapet.

Nordmannens manager i Fulham, Martin Jol, fikk søndag sparken på bakgrunn av en rekke svake resultater i Premier League. Riise har slitt med manglende tillit under nederlenderen.

I løpet av sesongens 13 første seriekamper har 33-åringen kun vært på banen i to av dem.

- Spennende uke

Nå håper han på flere muligheter under Rene Meulensteen, som tar over etter Jol med umiddelbar virkning.

— Det blir en spennende uke. Vi har slitt bakover i de siste kampene, så nå er det bare å gi alt på trening som vanlig og håpe at man får mer tillit. Jeg føler meg i god form og er klar om den nye treneren vil bruke meg, sier Riise.

Venstrebackens kontrakt med Fulham går ut til sommeren og allerede i januar kan han skrive under for en ny klubb. Sparkede Jol hadde gikk Riise beskjed om at han kunne gå gratis i januar.

Nå er det ifølge Bettson mer usikkert hva som skjer.

— Det er et tett kampprogram i desember, så mye faller nok på plass de neste ukene, sier Riise.

Uaktuelt med landslagsretur

Det som imidlertid er helt sikkert, er at Riise med forlengelsen av avtalen med Betsson ikke returnerer til det norske landslaget.

Venstrebacken ble sammen med Morten Gamst Pedersen nevnt som aktuelle spillere for Per-Mathias Høgmo. Sistnevnte ble tatt ut til oppgjørene mot Danmark og Skottland og gjorde sine saker bra.

Riises avtale med Betsson gjør ham uaktuelle for norsk landslagsspill. Den norske idrettsmodellen er bygget på finansiering fra Norsk Tipping, og holdningen mot utenlandske spillselskaper er krystallklar.