Martin Jol har fått sparken som Fulham-manager. Assistenttrener Rene Meulensteen overtar sjefsjobben i klubben til Brede Hangeland og John Arne Riise. Det skriver Fulham på klubbens nettsider.

— Jeg snakket med Martin i dag og takket ham for hans innsats de siste tre årene på vegne av Fulham FC, sier klubbens styreformann Shahid Kahn.

-En nødvendig forandring

— Det er ingen tvil om at Martin er en strålende fotballperson, og han har min fulle og hele respekt for innsatsen han la ned for klubben. Likevel kan den dårlige formen vår og de dårlige resultatene ikke benektes. Og Fulhams supportere fortjener bedre. Med mer enn halve sesongen igjen, var en umiddelbar forandring nødvendig, fortsetter Khan.

— Jeg er skuffet over den dårlige formen vi har vist i år, men jeg vet det er lysere dager i vente for klubben og dens supportere. Jeg vil alltid sette pris på min tid i klubben og vil takke Mr. Khan og alle andre i Fulham for muligheten, sier Martin Jol.

Ferguson-assistent overtar

Klubbens nye sjef, Rene Meulensteen, ble hentet inn som hovedtrener i klubben 13. november. Han er mest kjent som trener i Manchester United. Nederlenderen var trener for junior- og reservelag fra 2001 til 2006, før han ble en del av staben til Sir Alex Ferguson fra 2007 frem til i sommer.

— Rene ble hentet inn som assistent for Martin, og fikk i dag tilbud om utfordringen og muligheten til å ta over etter Martin. Jeg vil takke Rene for at han har takket ja, og nå jobber vi fremover. Jeg har stor tillit til Rene og store forventninger til responsen fra laget vårt, sier Khan.