Rosenborg så ut til å gå mot sin første seier i Europaligaen mot St. Etienne, men ti minutter før slutt fikk franskmennene straffe da Ole Selnæs felte en motspiller inne i egen 16-meter. Nolan Roux satte enkelt inn 1-1, og dermed er håpet om avansement over for trønderne.

Selnæs skjønner lite av at det ble dømt straffe i mot han og mener at Romain Hamouma gjorde det meste ut av situasjonen.

Kjetil Kroksæter kommenterer:

— Jeg mener det er soleklar filming. Enkelt og greit. Jeg drar meg innover for å blokkere et skudd, jeg takler på langs og legger meg ned for å blokkere. Han tar et steg fremover og legger seg over foten min.Han legger seg ned før jeg takler og dommeren er dum nok til å gå på det, sier Selnæs til adressa.no.

Dommer Vitali Meshkov hadde påført seg RBKs vrede allerede noen minutter tidligere. Et skudd fra Anders Ågnes Konradsen ble blokkert av Benoit Assou-Ekotto på strek. Reprisene viste at han brukte hendene for å stoppe skuddet, og dermed burde Rosenborg hatt straffe og Roux rødt kort.

— Han tar den med hånda på streken og det er straffe og rødt kort. Alexander Søderlund blir også meid ned i feltet i andre omgang og det er synd at det skal avgjøres sånn. Først og fremst kan vi avgjøre kampen selv, men dommeren har en stor innvirkning når han lar være å blåse to soleklare straffer til og dømmer en feilaktig til dem. Det ingen tvil om at han avgjør denne kampen, sier midtbanejuvelen skuffet.

Se videorekasjoner fra kampen

Mener dommerne burde sett det

Trener Kåre Ingebrigtsen mener at straffen imot er riktig dømt, men er ikke i tvil om at laget hans har rett til å føle seg snytt.

— Det burde ha vært flere straffer utpå der. Men de er jo bare seks dommere der ute…, sier Ingebrigtsen syrlig.

- Hvordan vurderer du blokkeringen på strek?

— Det er hands. Han stopper den med hendene, så det skulle vært straffe og rødt kort. Når han redder med hendene på streken, bør de få med seg det. Det er bittert, fordi i disse kampene er det små marginer som avgjør. Den situasjonen hadde avgjort kampen. Vi hadde fått straffe og de hadde fått rødt kort, så da sitter vi igjen ganske tomhendt etterpå, sier treneren.

Har det tungt

Ågnes Konradsen var midt oppe i situasjonen, men er usikker på om det er straffe. Likevel merket han at hendene var oppe.

— Det gikk veldig fort, så jeg rakk ikke å se det. Jeg merket at han hadde hendene foran, så det er bare typisk at vi ikke får der og de får det rett etterpå. Det er tungt, sier han.