ALFHEIM: Zdenek Ondrasek får det ikke til å stemme på fotballbanen om dagen. Mot Stabæk spilte han sin niende strake kamp uten mål. Det er 820 minutter siden hans forrige nettkjenning mot Haugesund 28. juni.

For tre dager siden la TIL-spissen ut et bilde på Instagram av seg selv der han blør fra et kutt i hodet og får behandling på banen, med følgende emosjonelle innlegg:

– Dere kan si/skrive hva dere vil om meg eller mine lagkamerater, men jeg bryr meg ikke. «Haters» er og vil alltid være der. Vi kommer til å kjempe helt til siste slutt. Uansett hvor tøft eller vondt det vil bli, må jeg kjempe for laget mitt. Det har vært veldig vanskelig for oss, men vi må jobbe hardt og tro på oss selv. Tromsø bør og skal være i toppdivisjonen.

Avslo intervju

iTromsø forsøkte etter tirsdagens trening å få et intervju med Ondrasek, men da avslo tsjekkeren høflig, men bestemt. Heller ikke etter dagens trening ønsket han å la seg intervjue. Han ville ikke oppgi noen spesiell grunn.

Sportssjef Svein-Morten Johansen kommenterer Instagram-innlegget slik:

– Det viktige budskapet fra hans side er at han sier han er glad i klubben og at han og lagkameratene skal klare dette, sier Johansen.

– Har gitt alt

Ondrasek har kontrakt med TIL ut årets sesong. Mye tyder på at de neste seks kampene blir hans siste for TIL.

– Zdenek har vært her i ganske lang tid og gitt mye av seg til klubben. Jeg ønsker for alt i verden, og det tror jeg også kommer til å skje, at han får en fin avlutning her. Han har vært utrolig lojal og gitt egentlig alt kunne gjøre i den perioden han har vært her, sier Svein-Morten Johansen.

Ondrasek har fått flere positive tilbakemeldinger etter innlegget.

– Words. Tromsø forever, melder brukeren johannesstorli.

– Thats the spirit, kommer det fra kristinaeh87.