Viking-Molde 3-0

STAVANGER (aftenbladet): Jon Dadi Bödvarsson bærer ikke mye preg av at han allerede har signert kontrakt med tyske Kaiserslautern fra januar av.

Jon Dadi Bödvarsson var en konstant trussel for Molde-forsvaret. Han sier rett ut at han aldri har opplevd at Viking-spillerne jobber så hardt for hverandre i løpet av sine tre år i klubben. Foto: NTB scanpix

Islendingen jobbet enormt mot Molde og var en konstant trussel mot det trege midtforsvaret til romsdalingene.

Hvilket soloraid

Det kom ekstra godt til syne etter 37 minutter: Bödvarsson tok med seg ballen fra egen banehalvdel og løp fra alt og alle før han puttet ballen mellom beina på Moldes keeper til 2-0. — Alt gikk vår vei i denne kampen. Vi scoret på sjansene og jobbet veldig mye for hverandre som et lag. Du verden så god denne følelsen er, sier Bödvarsson til Aftenbladet.

— Stemningen på stadion var helt enorm. Publikum lage masse lyd og var bare fantastiske. Denne kampen er nok noe av det beste vi har prestert, legger Bödvarsson til.

- Og dette vil du virkelig forlate etter sesongen?

— Hehe, godt spørsmål. Nå skal jeg bare konsentrere meg om resten av sesongen og gjøre det bra for Viking. Vi nærmer oss finalen på Ullevaal, men er ikke helt der ennå, svarer angriperen.

Aldri vært tettere

Han er ikke i tvil om at årets spillertropp er mer sammensveiset og har et bedre samhold enn på lenge. Slik forklarer han også noe av oppturen årets sesong ser ut til å bli.

— Dette er min tredje sesong i klubben, vi har aldri vært tettere både på og utenfor banen. Stemningen er veldig god, alle jobber hardt for hverandre og alle kjenner planen vår. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt slik, men vi bestemte oss tidlig i sesongen for å stå sammen, påpeker Bödvarsson.

Nå venter han spent på trekningen av semifinalene. Sarpsborg på hjemmebane hadde ikke vært å forakte, legger han til.