BANGKOK: Etter 1-1 mot Danmark og 1-0-seier mot Thailand, kunne Norge stukket av med turneringsseieren i King’s Cup. Men et Sør-koreansk OL-landslag stoppet effektivt Drillos ønske om å vinne i Bangkok.

Asiatene var tekniske, smarte, fysiske, pasningsdyktige og ikke minst gode sammen som et lag, det var ikke Norge i samme grad.

— Mye hurtigere

— I dag var vi ikke i nærheten av det nivået de hadde. Det har gått rykter om dette laget, og i dag fikk de vist fram en del, sier landslagste assistenttrener Ola By Rise.

Og fortsetter:

- De var mye hurtigere enn oss, hadde en del klassespillere, og når vi ble slitne både i beina og hodene, så gikk det litt for fort for oss. De fikk en straffe, så scoret de igjen rett etterpå, så kom 3-0. Men spillerne ga ikke opp, og dette er god læring for dem, sier By Rise, som tror troppen kan ha godt av å spille turnering.

— Det er litt uvant for dem å spille turnering, det er en fin øvelse. Det handler om å mobilisere i tredje kamp. Men for mange av disse spillerne er det tidlig i sesongen. Vi gjorde vårt beste, men det var ikke godt nok, sier By Rise.

Rune Almenning Jarstein er enig.

- Vi fikk en leksjon i dag. Sør-Korea var gode. De spilte på ett og to touch, de spilte som et lag, noe kanskje ikke vi gjorde i dag. Og så ble det en del tunge kroppe og hoder utpå der, sier keeperen, som skadet seg i heisen(!) og ikke spilte Norges siste kamp i King’s Cup.