FyllingenBergen hadde håpet og heve seg etter tapet mot Bækkelaget, men slik gikk det ikke. Selv om de var nære i perioder av kampen, holdt det ikke, og bergenserne må reise hjem tomhendte.

— Det var ikke så langt unna i dag, men det ble dårlig med poeng med hjem. Først og fremst taper vi kampen fordi vi bommer på for mange klare sjanser i andre omgang. Spesielt de siste tyve minuttene bommer vi for mye, forteller trener Vidar Gjesdal.

Han mener nivået likevel var bedre enn mot Bækkelaget.

— Det er nok en bedre kamp for oss i dag. Vi hadde gode muligheter til å vinne, så det er surt at vi ikke kommer hjem med noe bedre resultat. Selv om resultatet isolert sett er greit, med tanke på at vi møter Haslum som er et veldig godt lag, forteller Gjesdal.

En tung tid

FyllingenBergen har den siste tiden vært preget av mye skader og sykdom i troppen. Dette har vært med på å resultere i varierende spill og manglende poeng. Mulighetene til medalje er borte, men også kanskje mulighetene om fjerdeplassen etter søndagens tap.

— Medaljetoget har gått. Spørsmålet er om mulighetene om å bli topp fire også røk i dag. Vi har hatt mye motgang den siste tiden, så det har vært en vanskelig periode for oss. Jeg håper at vi kan komme oss på beina og få litt mer flyt inn i sesongavslutningen, forteller Gjesdal.

Ser frem mot Europacupen

Selv om mulighetene i serien er tapte har FyllingenBergen fokus på Europacupen.

— Plasseringen i serien nå er for så vidt ikke så veldig viktig nå, selv om vi selvfølgelig har lyst å komme så høyt som mulig. Om vi blir nummer fem eller seks er egentlig ikke så relevant. Nå skal vi ta en og en kamp og bygge oss opp til vi skal inn i kvartfinalen i Europacupen. Det er det alt handler om nå, forteller Gjesdal.