— Ja. Dette er en bra trekning for oss, synes Fyllingens trener Vidar Gjesdal. Han håpet å unngå portugisisk og sveitsisk motstand, og fikk det som han ville.

— Jeg vet ingenting om disse nederlenderne. Men vi er forberedt på at det blir betydelig tøffere enn i de to rundene vi har lagt bak oss, kommenterer Gjesdal. Han er så sugen på en finaleplass i Challenge Cup at han vil vurdere å spare enkeltspillere i seriekampene før møtene med Aalsmeer – om det blir nødvendig. Fyllingen spiller de fire siste oppgjørene i Grundigligaen 5., 9., 13. og 16. mars – før Aalsmeer kommer til Framohallen tre eller fire dager seinere.

— Kampprogrammet er tett. Og vi skal bygge oss optimalt opp mot E-cupens kvartfinaler. Blir belastningen for stor på enkelte spillere, vil de derfor bli spart i forkant av Challenge Cup, forteller Gjesdal.

— Vi er jo tross alt bare fire kamper unna det store målet som heter finale.

FIQAS Aalsmeer har en rumener som målvakt, ellers består laget kun av nederlandske spillere.

— Jeg skal studere dem på video. Men dette er uansett overkommelig motstand, tror Gjesdal. Han betrakter Wacker Thun fra Sveits som det beste av de åtte lagene som fremdeles henger med i den lavest rangerte E-cupen kalt Challenge Cup – eller "Kalle Anka"-cupen, som tidligere Fyllingen-trener Anders Fältnäs en gang kalte den.

Fyllingen har hjemmekamp først den 19./20. mars, så følger returoppgjøret påfølgende helg. Vinneren sammenlagt møter enten Benfica eller St. Petersburg i to semifinaler. De spilles de to siste helgene i april.