Det er gode nyheter for Liverpool, som skal være svært interessert i å hente den australske landslagsmålvakten til Anfield. Liverpool-manager Brendan Rodgers er ikke fornøyd med jobben Simon Mignolet har gjort denne sesongen.

Så misfornøyd var Rodgers med Mignolet at han satte inn den ofte kritiserte reservekeeperen Brad Jones. Mignolet er tilbake igjen på Liverpools førstelag etter at Jones ble skadd.

— Jeg har lest rapportene om at Liverpool følger Mat, men jeg er ikke kjent med noen konkret interesse fra dem, sier agent Mikkel Beck til Goal.

22 år gamle Ryan har imponert for Club Brugge. For tiden er keeperen opptatt med asiamesterskapet.

— Det er normalt at det dukker opp slike rykter siden han er et stortalent. Vi skal sette oss ned i sommer og snakke om ting. Dersom det kommer noe konkret og spesielt på bordet, vil vi vurdere det. Å spille i Premier League vil selvsagt interessere Mat, siden det er en av verdens beste ligaer, påpeker Beck.

— Og når jeg kjenner Mat sine ambisjoner, er dette en type liga han gjerne spiller i. Han er fornøyd med tilværelsen i Brugge, men vi må ta en prat om det dukker opp noe spesielt, påpeker agenten. (©NTB)