Everton — West Bromwich 0-0

Everton spilte 0-0 mot West Brom mandag.

Da West Bromwichs Joleon Lescott, som tidligere har spilt for Everton, handset rett før pause, fikk Everton muligheten fra straffemerket.

Normalt tar Leighton Baines straffene for de blå fra Liverpool, men Mirallas kjempet seg til retten.

Martínez: - Ble byttet ut på grunn av skade

Det ble ingen suksess. Med høyrefoten skjøt angriperen ballen i stolpen og ut. En forbannet Roberto Martínez, Evertons pressede manager, byttet raskt ut Mirallas.

– Det er bare en snakkis fordi Mirallas bommet på straffesparket. Han følte seg ikke 100 prosent. Han merket hamstringen. Det er årsaken til at han gikk ut, sa Martínez etter kampen.

Etter kampen hevdet også Evertons Steven Naismith at Mirallas var skadet og at det ikke var krangling i pausen.

– Vi fikk straffespark og ballen havnet hos Kev. Kev er full av selvtillit. Han viste mot West Ham at han kan gjøre det. Han er i form og spiller bra. Derfor ønsket han å gå fram og ta det. Dessverre bommet han. Uansett, vi burde klarte å vinne i løpet av 90 minutter uten å måtte være avhengig av et straffespark, sa Naismith til Sky Sports.

– Manageren kom i garderoben og hadde en normal pauseprat. Jeg tror Kev gikk av med skade. Det var nok det mer enn noe annet, for han kom aldri inn i garderoben. Og da tror jeg han var skadd, sa Naismith senere til BBC.

For øvrig har bare halvparten av straffesparkene skutt mot WBA-målvakt Ben Foster resultert i mål.

Everton er i motvind. Før mandagens kamp hadde laget 0-1-4 på sine fem siste kamper i Premier League.

På januarshopping

Det har dratt laget inn i nedrykksstriden. Der er også West Bromwich, som håper at den nye manageren Tony Pulis skal løfte laget oppover tabellen.

— Vi trenger å hente nye spillere fordi troppen er ubalansert, sa Pulis før bortemøtet med Everton.

I pausen dukket Hollywood-stjernen Sylvester Stallone opp på storskjerm ikledd Everton-drakt. Klipp av fansen kan bli brukt i den nye filmen «Creed».

Innslaget skapte ikke all verdens entusiasme. Det gjorde iallfall ikke spillet på Goodison Park mandag. Begge lag serverte en svært tam affære. (©NTB)