ROSENBORG-HAUGESUND 6-0

Lerkendal: Rosenborg overkjørte Haugesund med 6-0 lørdag kveld. Debutant Mushaga Bakenga scoret to mål, og i den andre enden av banen fikk en annen debutant en god start på karrieren i Trondheim.

Adam Larsen Kwarasey signerte for Rosenborg tidligere denne uka, og ble kastet rett inn i laget mot rogalendingene.

Adam Larsen Kwarasey hadde en svært rolig dag på jobben. Foto: Ned Alley/NTB Scanpix

— Det er ikke langt ifra den roligste arbeidsdagen jeg har hatt. Det var . . . overkjøring, er det ikke det man kaller det? sier Kwarasey til adressa.no.

To gjennomspill

For det ble ikke så mye å gjøre for den tidligere Strømsgodset-keeperen i hans første kamp.

— Det var vel to gjennomspill jeg var ute på i førsteomgang, og et par enkle skudd i andreomgang. Det var vel egentlig det, sier Kwarasey.

— Jeg hadde ikke så mye nerver, men jeg har ikke spilt på tre måneder, så det var greit å starte med en sånn kamp, legger han til.

— Imponert

Kwarasey har kun fått vært med på to treninger og én kamp for Rosenborg, men sier han allerede har rukket å bli imponert.

— Jeg er imponert over laget. Kvaliteten på troppen er veldig bra, det er dobbel dekning på nesten alle plassene, og det er lite som skiller spillerne, sier Kwarasey.

Nå ser han og resten av Rosenborg-laget frem mot kampen mot Apoel på onsdag.

— Det blir en tøff kamp, det er alltid vanskelig å møte motstandere man ikke kjenner. Dette var en bra kamp, når må vi ta må oss den og omstille oss inn mot Apoel.

- Kan ikke ha noe annet mål enn å vinne

Rosenborg ligger nå sju poeng foran Odd i Tippeligaen med én kamp mer spilt, og er dermed i god posisjon til å vinne ligaen for andre år på rad.

— Vi kan ikke ha noe annet mål enn å vinne. Det var derfor jeg kom hit, for å vinne titler. Vi ligger i en veldig bra posisjon nå, sier Kwarasey.

Han har latt seg imponere av fotballfeberen som råder i Trondheim.

— Det er imponerende å ha så mange tilskuere her midt i fellesferien, det sier litt om interessen her i byen. Det er en av de største fotballbyene i Norge.