STAVANGER (Aftenbladet): 20-åringen, som scoret 135 mål for Viking denne sesongen, har vært ønsket i et tosifret antall klubber. Nå bekrefter han at han fortsetter i Viking.

— Ja, det stemmer. Jeg blir i mørkeblått, selv om ikke selve kontrakten er undertegnet ennå. Det har dratt litt ut, men nå er det like før jeg signerer. Vi er enige om kontraktslengde, det siste som gjenstår er litt finpuss av andre smådetaljer, sier Søgard Johannesen, uten å ville røpe avtalens lengde.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Han hadde et berettiget håp om å bli med i troppen til A-landslagets EM-kvalifisering mot Kroatia i DNB Arena i Stavanger 29. april. Det brast, landslagstrener Christian Berge fant ikke plass til Viking-spilleren.

  • Det var en liten skuffelse, jeg skal ikke legge skjul på det, ikke minst fordi kampen går her i Stavanger. Men jeg skjønner jo at Berge satser på de litt mer rutinerte. Jeg får bare stå på enda hardere for å bli bedre. Allerede til sommeren skal jeg spille junior-VM i Brasil. Der er målet vårt å komme til semifinalen, sier 20-åringen til Aftenbladet.