Etter en meget god kamp mot Bodø/Glimt på søndag, fikk André Danielsen en nedtur mot Sandefjord. I det 73.minutt blåste dommeren frispark mot midtbanespilleren, og ga ham gult kort fordi han forhindret hjemmelaget i å spille ballen framover.

Web-TV:

Høydepunkter: Lyn-RBK | Start — LSK | Glimt - Stabæk | Molde - VIF | Godset - AaFK | Sandefjord - Viking

- Bittert

- Jeg slengte fram ett bein, og det var en spontan handling. Likevel skal jeg ikke unnskylde hendelsen, det var idiotisk av meg, sier han.

Dagens gule kort var det tredje i sesongen, og dermed må han stå over folkefesten i Stavanger 16.mai.

— Det er naturligvis ekstra bittert at kampen mot Strømsgodset ryker, men det er lite å gjøre med det nå, sier en skuffet Danielsen.

Tror på opptur

Midtbanespilleren er likevel optimistisk med tanke på neste kamp.

— I dag spiller vi bra i 1.omgang, men etter pause slutter vi å spille fotball. Dessuten blir Sandefjord mer aggressive i spillet vårt, og dermed blir vi presset bakover på banen. Vi har likevel god nok tid til å forbedre oss fram mot kampen på lørdag, sier han.

Mellomfornøyd Landu Landu

17 år gamle Christian Landu Landu fikk sin første kamp fra start mot Sandefjord. Selv om unggutten var misfornøyd med resultatet, synes han det gikk greit for sin egen del.

— Det er selvfølgelig mer tempo her enn når man spiller mot juniorer. Man må tenke mye raskere, men jeg spilte en ok kamp på midtbanen, sier Landu Landu.

Han er likevel usikker på om dagens innsats holder til plass i førsteelleveren 16.mai.

— Det er Uwe som bestemmer, så vi får se, sier han.