I en pressemelding fra MTG TV kommer det frem at kampen mellom Cecilia Brækhus og Ann Sophie Mathis på det meste ble sett av 990.000 seere på TV3 lørdag kveld.

I tillegg var det 50 000 seere på Viafree under kampen, og til sammen samlet MTG TV dermed over en million seere på det meste. Totalt var 1,44 millioner seere innom TV3 i løpet av sendingen, som startet klokken 19.

– Dette er en lørdag som går inn i historiebøkene for både boksesporten og TV3s del. At en over million seere fikk med seg Brækhus’ knockout er en anerkjennelse av Brækhus som idrettsutøver og boksing som sport. Vi er stolte over å være den kanalen som har fått muligheten til å lage en folkefest ut av denne store sportsbegivenheten, og vi har fått svært gode tilbakemeldinger på at lørdagens sending holdt høy standard, sier MTG TV-sjef Morten Micalsen.

Dette er det nest høyeste seertallet på TV3 noen gang.

– Gjeldende rekord ble satt av håndballgutta tidligere i år og jeg tror jammen meg håndballjentene kan utfordre den i desember. I et år da lineær-TVs framtid diskuteres i dystre ordelag lander vi sannsynligvis de tre høyeste seertallene i TV3s nesten 30 år lange historie. Det er gøy, sier Micalsen.

For Brækhus selv var det viktig at kampen på norsk jord nådde ut til flest mulig.

– Jeg er veldig glad for at så mange fikk med seg stevnet og kampen, det viser at bokseinteressen i Norge er større en folk tror, sier Brækhus i pressemeldingen fra MTG.